GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hoşgör Anaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı etkinlik  gösterisileriyle bayramımızı kutladık. Kutlama programında emeği  geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun....

Mrt

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 27 Şubat tarihinde düzenlenen “Çocuk Atölyesi” çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli gösterilerle başladı. Çocuklar kendileri için hazırlanmış olan çocuk atölyelerinde doyasıya eğlendiler.

Şbt

Ock

Okulumuzda çocuklarımız için toplu doğum günü kutlaması yaptık ve adını ''1 Yaş Büyüdüm'' koyduk. Oyunlar oynadık , eğlendik ve pastamızı kestik. Çocuklarımızın oldukça eğlendiği bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve velierimize teşekkür ederiz.