GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hoşgör Anaokulu

Hoşgör Anaokulu

Gümüştekin Mahallesi Burçlu Çavuş Sokak No70 Şahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
Ülkemizin okul öncesi eğitiminde layık olduğu yere gelebilmesi için; eğitim ve yönetim alanındaki her türlü değişim ve yeniliği takip eden, uygulayan, tüm gelişim alanlarında olumlu davranışlar geliştiren çocuklar yetiştirmek adına iyi bir eğitim kadrosu ile bilimin bize sunduğu teknolojik ürünlerden yararlanarak 21.yy’la yakışan örnek bir okul öncesi kurumu olmak.
Misyon
Okul öncesi kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor ve öz bakım alanlarında gelişimlerine ortam hazırlamak, değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini artırmaktır.
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Sümerbank ve Cezaevi Dolmuşları okula çok yakın geçer ayrıca Cumhuriyet,60.yıl dolmuşları ve bu güzergahı kullanan otobüslerle de ulaşım sağlanabilir
Gümüştekin Mahallesi Burçlu Çavuş Sokak No70 Şahinbey/GAZİANTEP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine yaklaşık 2 km, Şahinbey Kaymakamlığı ve Belediye ile İlçe Milli Eğitime 500 m mesafadedir.